donderdag 9 oktober 2014

Handboek Herplaatsingshonden





Bestseller auteur Judith Visser heeft het eerste exemplaar van het Handboek Herplaatsingshonden in ontvangst genomen. Zij kreeg dit werk uit handen van Tim Bosch, voorzitter van de Hondenbescherming tijdens de open dag van Dierenopvangcentrum Amsterdam.
Bosch benadrukte in zijn speech dat elke hond leuke spanning in zijn leven nodig heeft. Samen met de baas op avontuur, lekker wandelen, nieuwe dingen leren en de wereld ontdekken. De onplezierige ervaring en negatieve spanning van een gang naar het asiel, zou honden bespaard moeten blijven. Het Handboek Herplaatsingshonden draagt er aan bij dat ook voor die honden zo snel mogelijk leukere avonturen te beleven zijn. In het boek vindt de hondenbezitter in spé adviezen en tips vanaf het eerste begin van de zoektocht tot aan het samen opbouwen van een relatie en is een goede manier om je als potentiële hondenbezitter voor te bereiden op een nieuwe hond.
Het Handboek Herplaatsingshonden is gratis te downloaden voor Android en I-pad tablets. De hondenbescherming hoopt dat het boek meer mensen doet kiezen voor een herplaatser en hen helpt dit op een verantwoorde manier te doen. Kijk op handboek.hondenbescherming.nl om het handboek te downloaden.
Lees daarnaast ook de uitgebreide informatie van het LICG over de aanschaf van een hond

Geen opmerkingen:

Een reactie posten