maandag 6 oktober 2014

Deelnemers gezocht voor onderzoek



Wilt u meedoen aan onderzoek? Voor de volgende twee studentenonderzoeken worden deelnemers gevraagd.
Onderzoek 1: Effect van homeopathie op angst en stress
Voor een vierdejaars-onderzoek namens de HAS Hogeschool in Den Bosch is men op zoek naar hondeneigenaren die zouden willen participeren. Heeft uw hond veel last van stress en angst in bepaalde situaties (harde geluiden, vuurwerk, luchtballonnen etc etc).? Dan kunt u meedoen!
Tijdens het onderzoek test men het effect van homeopathische geneesmiddelen. Het onderzoek zal lopen gedurende één maand. Voor het onderzoek hoeft u alleen een aantal keer het gedrag van uw hond in ontspannen en angstige toestand te filmen, voor en na het gebruik van de homeopathische middelen die u gratis toegestuurd krijgt. Verder wil men graag wat informatie over het ras, karakter en andere bijzonderheden van uw hond, u dient hierover wat vragenlijsten in te vullen. Voor meer informatie kunt u mailen naar:RL.dgouw@student.has.nl.
Onderzoek 2: Inventarisatie huisdierbezit (gevraagd: mensen met én zonder huisdier)
Of u nu een dierenliefhebber bent of niet, weet u eigenlijk hoeveel huisdieren er zijn? En waarom mensen huisdieren hebben of juist geen behoefte hebben aan een huisdier? Voor een afstudeerscriptie aan de Wageningen Universiteit wordt een inventarisatie gemaakt van het aantal huisdieren, verzorging en redenen voor het hebben van een huisdier of geen huisdier. Deze enquête is dus niet alleen gericht op de dierliefhebbers maar ook op mensen die dieren hebben voor andere functies of op mensen die geen behoefte, tijd of geld hebben voor een huisdier. Wilt u helpen met mijn inventarisatie? Hier vindt u de link naar de enquête.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten