woensdag 8 april 2015

Jones zoekt baas



Bericht van zijn huidige baas:

Met pijn in mijn hart, maar wetende dat dit het beste is, heb ik besloten op zoek te gaan naar een forever home voor Jones (Duitse Herder Langhaar, 4 jr, HD/ED vrij, DM drager). 

Jones is thuis een verschrikkelijke lieve, aanhankelijke en goed luisterende hond, super sociaal en dol op de baas.

Buiten is hij niet altijd betrouwbaar voor andere reuen, paarden, katten en kleine kinderen. Ook zijn gedrag aan de lijn is niet altijd correct. Hij voelt dan ondanks of dankzij zijn onzekerheid af en toe de behoefte om zich te laten gelden.

Ik zoek voor hem een consequente, ervaren herder baas zonder klein(e) kinderen die graag met hem aan de slag wil gaan. Jones is goed in speuren maar ook G&G en andere sporten vind hij leuk omdat hij heel graag met je bezig wil zijn. Dagelijks wandelen levert hem veel stress op dus het zou fijn zijn als er een groot terrein is waar hij kan dollen en rennen zodat dit niet direct noodzakelijk is. Jones is goed waaks en kan prima met andere teefjes samen zijn. Hij zou zich op een boerderij ook prima op zijn gemak voelen mits er geen andere dieren los lopen.

Ben jij in hem geïnteresseerd en wil je deze uitdaging aangaan of ken je iemand die dat zou kunnen of willen neem dan gerust contact op via de mail info@cookiesinc.nl of via 0786183264

Geen opmerkingen:

Een reactie posten